ورود به چتر

نام کاربری / ایمیل
رمز ورود
مرا به خاطر بسپار

ثبت نام در چتر

لطفا کلیه فیلدها را با دقت پر نمایید
نام
نام کاربری / ایمیل
رمز ورود
تکرار رمز عبور
ایمیل
تکرار ایمیل
کنترل امنیتی *

جستجوی پیشرفته

شرکت tuvworld - ارزیابی و کنترل HACCP

خدماتمی پسندم
قابل مذاکره
اطلاعات تماس 02122907996 مرتضوی
ایمیل:
worldtuv.mortazavi@gmail.com
سایت:
www.iso2015.ir
1 ماه و 16 ساعت قبل

توضیحات

ارزیابی و کنترل نقاط بحرانی در صنایع غذایی

HACCP

تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی (HACCP) یک رویکرد پیشگیری کننده نظام مند برای ایمنی غذا و دارو است که به پیشگری خطرات فیزیکی،

شیمیایی، و بیولوژیکی می پردازد تا اینکه آن ها را در محصول نهایی بازرسی کند.

STANDARD HACCP در صنعت غذایی برای شناسایی خطرات به القوه غذایی استفاده می شود، سپس با انجام کنترل نقاط بحرانی می توان ریسک خطرات شناسایی

شده را کاهش داد و یا از بین برد. این سیستم در تمام مراحل تولید غذا و پروسه های آماده سازی شامل بسته بندی و توزیع استفاده می شود.


 HACCP بصورت بین المللی به عنوان ابزاری منطقی برای تبدیل روشهای بازرسی سنتی به مدرن شناخته شد. براساس سنجش میزان ریسک، برنامه

های HACCP به صنعتو دولت اجازه می دهد برای اجرا و ممیزی تولیدات غذایی ایمن منابع خود را بصورت کارآمدی تخصیص دهند. در سال 1994

اتحادیه بین المللی HACCP به منظور کمک رسانی در پیاده سازی و مشاوره HACCP تاسیس گردید. اعضای این اتحادیه از تمام حرفه ها و صنایع تشکیل

گردیده.


استاندارد HACCP بطور روز افزون برای صنایع دیگری به جز صنایع غذایی درحال استفاده است، مانند صنایع دارویی و آرایشی. این شیوه، با روش سنتی «تولید و

تست» فرق می کند.

شیوه تولید و تست از موفقیت کمی در تضمین کیفیت برخوردار بوده و برای مواد غذایی فاسد شدنی بسیار نامناسب است.

 

مزایای گواهینامه HACCP

 

  • گواهینامه نشان می دهد که تجهیزات و وسایل مطابق الزامات غذاییHACCP هستند.
  • HACCP یک ابزار شناخته شده بین المللی برای ایمنی غذایی است که بیشتر اعتماد مشتریان کنونی و مشتریان بالقوه را در سراسر دنیا جلب می کند.
  • کاهش ریسک محصولات بدون ایمنی از طریق شناسایی و مدیریت ریسکهای ایمنی غذای و کنترل نقاط بحرانی.
  • بکارگیری یک سیستم HACCP  تعهد شما را نسبت به مدیریت فعال ایمنی غذا نشان می دهد.
  • افزایش اطمینان در محصولات شما از دید مشتریان شما و همچنین داخل سازمان شما.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه و چگونگی پیاده سازی و اجرا و اخذHACCP گواهینامه ایزو HACCP و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قیمت با

کارشناسان تخصصی ما تماس بگیرید.

استان

تهران
تهران - خیابان میرداماد - میدان محسنی - برج بیژن - طبقه 2 - واحد 4