ورود به چتر

نام کاربری / ایمیل
رمز ورود
مرا به خاطر بسپار

ثبت نام در چتر

لطفا کلیه فیلدها را با دقت پر نمایید
نام
نام کاربری / ایمیل
رمز ورود
تکرار رمز عبور
ایمیل
تکرار ایمیل
کنترل امنیتی *

جستجوی پیشرفته

صنایع لبنی ESL

خدماتمی پسندم
قابل مذاکره
اطلاعات تماس 021-22907996
مرتضوی

ایمیل:
worldtuv.mortazavi@gmail.com
www.iso2015.ir
4 هفته و 2 روز قبل

توضیحات

صنایع لبنی ESL

 شیر و فرآورده های آن از جمله مواد غذایی بسیار مهم و با ارزشی هستند که از حدود چهارهزار سال قبل از میلاد مسیح مورد استفاده انسان بوده است. این گروه از مواد غذایی منبع خوبی از کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. مصرف مداوم شیر و لبنیات به دلیل داشتن مقادیر کافی کلسیم مانع از ابتلا به سرطان روده بزرگ خواهد شد.

روش های مختلفی برای تهیه و نگهداری شیر در صنایع لبنی بکار می‌رود از جمله فرآیند فرا پاستوریزاسیون (UP)، یا فرا دما (UHT). در این فرآیند شیر تا حدود 138 درجه سانتیگراد و فقط برای 2 ثانیه گرم می‌شود و سپس آن را سریع سرد می کنند. نتیجه این است که 99.9٪ باکتری‌های شیر از بین می‌روند. فرآیند فراپاستوریزاسیون باعث ماندگاری طولانی شیر تا سه برابر مدت پاستوریزاسیون دمای بالا در دوره کوتاه (HTST) می‌شود، در حالی که همان محصول سالم را تولید می کند. این تکنولوژی هرچند امکان توزیع شیر و محصولات لبنی را به مناطقی از کشور که دسترسی محدودتری به محصولات لبتی دارند را باعث می‌شود ولی نه تنها باعث از بین بردن کلیه میکرو ارگانیسم های آن می‌شود، بلکه شیر را نیز تحت تاثیر تغییرات شیمیایی مانند تخریب ویتامین قرار می‌دهد.

اما روش دیگری که در نتیجه تحقیقات با هدف حفظ و نگهداری خواص شیر بکار گرفته می‌شود روش افزایش ماندگاری (ESL)می‌باشد. در این روش شیر را با حرارت غیرمستقیم تا 127 درجه سانتیگراد برای مدت 3-1 ثانیه حرارت می دهند و سپس آن را به تدریج تا دمای 5 درجه سانتیگراد سرد می‌کنند. در این حالت می توان شیر را حداکثر در دمای 8 درجه سانتی گراد و بین 21 و 30 روز، تقریبا بدون تغییر در میزان ویتامین ها و مزه، ذخیره و نگهداری نمود. البته قبل و بعد از باز کردن شیر باید در یخچال نگهداری شود.

روش مورد استفاده برای تولید شیر ESL شامل:

1. حرارت غیر مستقیم با استفاده از لوله و یا صفحات ویژه (127 درجه سانتیگراد)

2. حرارت مستقیم از طریق تزریق بخار (85-70 درجه سانتیگراد)

3. فرآیندهای غشایی (میکروفیلتراسیون)

4. فیلتراسیون عمیق

5. حذف باکتری جداشده

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

استان

تهران
تهران - خیابان میرداماد - میدان محسنی - برج بیژن - طبقه 2 - واحد 4